Kezdőlap/Webshop/Termékek/Miraculosum intenzív ápolókrém
Elfogyott

Miraculosum intenzív ápolókrém

Out of stock

Márkák:Pannonhalma

4.500 Ft

Elfogyott

Intenzív ápolást nyújt a bőrnek, hiszen igazolt eredetű extra szűz olívaolajból készül a pannonhalmi bencések műhelyében körömvirág-kivonattal, valamint illatos szilvamag- és mandulaolajjal.
A természetes illatkompozíció Zólyomi Zsolt parfümőr alkotása.

Tiszta növényi olajok felhasználásával, kézi munkával, hagyományos módon készült.

Márka

Pannonhalma

A Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykertje kincseket rejt. A bencés szerzetesek évszázadokon át az emberek teljes testi és lelki egészségének helyreállítását szolgálták. A monostorok falain belül maguk termesztették füveskertjeikben gyógyító célra szánt növényeiket, számos, távoli vidéken termő gyógynövényt meghonosítva. Így volt ez Pannonhalma monostorában is. A XIII. századtól kezdve kéziratos és nyomtatott növénytani könyvek, illetve a rend kórházában hivatásukat gyakorló gyógyszerész, orvos és laikus testvérek receptgyűjteményei tanúskodnak az apátság gyógyászati múltjának gazdagságáról. A gyógynövények használatának ősi hagyománya az elmúlt évtizedek kutatásainak és fejlesztéseinek köszönhetően Pannonhalma monostorában máig él. Az Officina Sancti Martini szappanok kizárólag gondosan válogatott növényi olajokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges színezőket, felületaktív- és illatanyagokat és tartósítószert sem. A szappan hosszú, teljes és látványos átalakulása: öntése, vágása, bélyegzése, érlelése és csomagolása a Pannonhalmi Főapátság műhelyében történik. A monostori szappancsalád természetes illatkompozíciója Zólyomi Zsolt parfümőr alkotása.
Kiszerelés

50 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Miraculosum intenzív ápolókrém” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
A felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Kosár
Bezár

No products in the cart.