Kezdőlap / Szolgáltatások

Szolgáltatások

SZEMÉLYES PARFÜMTANÁCSADÁS

szolg-parfumtanacsadas

A nemes célra most az egyszer rászánjuk az egyébként elengedhetetlen és mégis legtöbbször nem rááldozott időt. Egy vagy néhány illatos találkozó során megismerem az illető bőrét, korábbi, akár elfeledett illatpreferenciáit, valamint egy kicsit az egyéniségét is.

Megszagolva alapanyagokat, ismert márkákat és a parfümvilág különlegességeit, ezen az interaktív, illatos gondolkodással szegélyezett úton valójában közösen próbáljuk megtalálni a személyiséghez legjobban illő parfümöt, vagy egy egész új illat garderobe-ot, a legmegfelelőbbeket természetesen a bőrön is tesztelve.

Izgalmas illatos játék egy komolyabb parfüm áráért, amellyel a piperepolcon használatlanul árválkodó illatok helyére az egyéniséget finom intimitással, öntudatlanul is kiemelő és céljai megvalósításában rejtetten segítő parfümöket választhatunk.

Részletek

ESKÜVŐILLATOSÍTÁS

szolg-eskuvoillatositas

A világ legszebb parfümjei közül a nagy napra a legmegfelelőbb illat kiválasztása, vagy akár egyedi parfüm elkészítése a menyasszonynak, a vőlegénynek, az örömszülőknek, a tanúknak, a nyoszolyólányoknak / illatos meghívók, program, ültető- és menükártyák / az ifjú pár kedvenc illata összehangoltan a ceremónia összes termében és az autóban, gondosan egyeztetve a virágdíszítéssel és a cateringgel / különleges, erotizáló, Ámor és Psyché ihlette illatélmény a friss házasok lakosztályában / és végül egy fiolányi illatos emlék minden meghívottnak, amelyből 100 év múlva is elég lesz egyetlen csepp, hogy emlékezzünk az Ünnepre – ez az igazi kihívás egy parfümőrnek.

CÉGES AJÁNDÉKOK

szolg-cegesajandekok

Amikor a megajándékozott a különleges csomagolásokat kibontja, az ajándék még kifinomult illatával is elvarázsolja, így e többszörös esztétikai sokkot okozó tárgyak ihletett ajándékai lehetnek a megbecsült, kedves partnereinek.

Híres parfümőrök limitált kollekciói / a világ legszebb és legdrágább alapanyagainak különlegesen jó évjáratai / gyűjtőknek szánt üvegcsodákba zárt tömény parfümritkaságok / ütésálló fémremekben vagy lakkozott fadobozban „utazó” parfümök / minden igényt kielégítő illatgyertyák és enteriőr-parfümök / névre szóló parfümös üvegek…

E különlegességekből a készítő parfümcégek korlátozott mennyiségeket alkotnak, így beszerzésükhöz legtöbbször előzetes megrendelés szükséges. A legelegánsabb ajándékok kiválasztásában illatos prezentációval segítjük döntését.

PARFÜMBEMUTATÓK

szolg-parfumbemutatok

Előadás / interaktív illatos bemutató a világ legszebb természetes és legérdekesebb szintetikus illatalapanyagairól / bepillantás a parfümkészítés műhelytitkaiba / a parfümipar története az Ókortól napjainkig / a nagy házak és jelentős parfümjeik / a parfümök megalkotásának folyamata / a főbb illatkategóriák / a világ leghíresebb parfümőreinek különleges illatai, a niche parfümök rejtett világa / illatos kvízjáték és parfümfelismerési teszt / illatosítási trükkök, tanácsok / gourmand illat est / az illatok pszichológiája…

A tematika egyeztetése után szakmabelieknek és érdeklődőknek egyaránt örömmel tartunk illatos bemutatókat, parfümismereti kurzusokat, magyar, angol és francia nyelven.

Back to Top
A felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Kosár
Bezár

No products in the cart.