Kezdőlap / Szolgáltatások / Személyes parfümtanácsadás

Személyes parfümtanácsadás

ÁTTEKINTÉS

szolg-parfumtanacsadas

Már Magyarországon is elérhető a Személyes Parfümtanácsadás.

A nagyjából 1 órát igénybe vevő parfüm-styling luxusszolgáltatás során a Le Parfum parfümériák híres, nemzetközi niche parfümházainak kisszériás illatkülönlegességei közül válogatunk Önnek, a bőrének, a személyiségének és az aktuális életcéljainak legmegfelelőbb parfüm megtalálása érdekében.

Az illatos szeánsz során legalább 30-40 parfümöt értékelünk közösen, majd a legmegfelelőbbeket a bőrön is leteszteljük, ezért érdemes aznap kipihenten, parfüm felfújása nélkül érkezni, választása szerint a The Ritz-Carlton Hotel Budapest-ben vagy a MOM Park-ban található Le Parfum luxusparfümériába.

Izgalmas illatos játék egy komolyabb parfüm áráért, amellyel a meglévő/megunt illatai helyére az egyéniséget finom intimitással, öntudatlanul is maximálisan kiemelő, és céljai megvalósításában rejtetten segítő parfümöket választunk majd ki, amelyekkel boldogan és magabiztosan indulhat el legújabb illatos kalandjaira a szerelmi vagy az üzleti életében.

ÁRAK

Személyes Parfümtanácsadás (1 óra): 49.000 Ft

Személyes Parfümtanácsadás + parfüm (max. 70.000 Ft-ig): 99.000 Ft

Személyes Parfümtanácsadás Unlimited + bármilyen parfüm (ár limit nélkül): 149.000 Ft

Személyes Parfümtanácsadás VIP + 1 nappali + 1 alkalmi parfüm + enteriőr illat + kozmetikum: 300.000 Ft

Custom-made Egyéni Parfümkreáció (3-8 hónap): 3.000.000 Ft-tól

Ha ezt a Magyarországon egyedülálló illatos szolgáltatást ajándékba szánja, egy Ajándékutalványt kap, amelyre azt az egyéni üzenetet írhatja, írjuk a címzettnek, amit Ön szeretne.

Az ajándékutalvány vásárlásához kattintson ide!

JELENTKEZÉS MENETE

Zólyomi Zsolt személyes parfüm tanácsadására való jelentkezéshez hívja az alábbi telefonszámot:

+36 30 470 0248

A felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Kosár
Bezár

No products in the cart.