Kezdőlap / Szolgáltatások / Személyes parfümtanácsadás

Személyes parfümtanácsadás

ÁTTEKINTÉS

szolg-parfumtanacsadas

Már Magyarországon is elérhető a Személyes Parfümtanácsadás.

A nagyjából 1-1,5 órát igénybe vevő parfüm-styling luxusszolgáltatás során a Le Parfum Croisette parfüméria híres, nemzetközi niche parfümházainak kisszériás, manufakturális illatkülönlegességei és a saját alkotásaim közül válogatunk Önnek, a bőrének, a személyiségének és az aktuális életcéljainak legmegfelelőbb parfüm megtalálása érdekében.

Az illatos szeánsz során legalább 30-40 parfümöt értékelünk közösen, majd a legmegfelelőbbeket a bőrön is teszteljük, ezért érdemes aznap kipihenten, parfüm felfújása nélkül érkezni.

Izgalmas illatos játék egy komolyabb parfüm áráért, amellyel a piperepolcon használatlanul árválkodó illatok helyére az egyéniséget finom intimitással, öntudatlanul is kiemelő és céljai megvalósításában rejtetten segítő parfümöket választhatunk.

ÁRAK

Személyes parfüm tanácsadás díja (kb. 1 óra): 39.000 Ft

Személyes parfüm tanácsadás + parfüm (limitált): 89.000 Ft

Személyes parfüm tanácsadás + bármilyen parfüm: 129.000 Ft

Ha ezt a Magyarországon egyedülálló illatos szolgáltatást ajándékba szánja, egy Ajándékutalványt kap, amelyre azt az egyéni üzenetet írhatja, írjuk a címzettnek, amit Ön szeretne.

Az ajándékutalvány vásárlásához kattintson ide!

JELENTKEZÉS MENETE

Zólyomi Zsolt személyes parfüm tanácsadására való jelentkezéshez hívja az alábbi telefonszámot:

+36 30 470 0248

A felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Kosár
Bezár

No products in the cart.