Kezdőlap / Bemutatkozás

Bemutatkozás

ZÓLYOMI ZSOLT

“A szép parfüm átlátszó ruha a bőrön, azonnali élményt nyújt, s hosszan emlékezetes marad.”

zolyomi-zsolt

Zólyomi Zsolt vagyok, az egyetlen magyar orr, avagy parfümõr.

Jean-Paul Guerlain Versailles-ban, a Napkirály fényûzõ városában alapította meg a luxuskozmetikumok világhírû francia iskoláját: www.isipca.fr

Ebben az iskolában a világ minden tájáról érkezett tizenkét tanuló közt évtizedek óta az egyedüli magyarként végeztem el a Fragrance Academy parfümkészítõ mesterkurzusát.

Jelenleg nemzetközi megbízásoknak megfelelve készítem saját parfümkreációimat.

A luxusparfümkészítés high-end szolgáltatása, amikor egyedi felkérésre személyre szabott, kifejezetten a megrendelõ bõréhez komponált “haute couture” parfümöket, valamint emlékezetes ünnepi, például esküvõi vagy exkluzív vállalati parfümöket alkotok.

A LE PARFUM 

lp-interior-1

Le Parfum egy Luxury Concept Boutique, amely világ legszebb niche parfümjei mellett a legkülönlegesebb ambiance illatokkal, és a parfümkészítés kézműves remekeivel, megvásárolható és kölcsönözhető könyvekkel és Parfümismereti workshop-okkal várja Önt.

A Le Parfum specialitása a luxus otthonillatosítás, színvonalas illatgyertya és roomspray kínálattal, valamint a különleges céges ajándékok kínálata mellett a Személyes Parfümtanácsadás.

Zólyomi Zsolt parfümőr parfümériája a Deák téri metróállomástól pár lépésre, a Fashion Street és az Erzsébet tér sarkánál, a gyönyörűen felújított The Ritz-Carlton Hotelben nyílt meg a 2016 nyarán lezajlott felújítás után, szebben, mint valaha.

Zólyomi Zsolt parfümőr legújabb, fényűző luxust sugárzó parfümériája a barátságos hangulatú MOM Park Bevásárlóközpontban nyílt meg 2019. decemberében.

CSAPATUNK 

janka

Janka

adel

Adél

nikolett

Nikolett

viola

Viola

jennifer

Jennifer

eszter

Eszter

Back to Top
A felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Kosár
Bezár

RÉSZÖSSZEG: 182.500 Ft

KosárPénztár