Kezdőlap/Webshop/Termékek/AntiCovid Smelling Kit

AntiCovid Smelling Kit

Raktáron

10.000 Ft

Mennyiség:

Az influenzához és a náthához hasonló általános tüneteken túl megkülönböztető COVID-19 fertőzés tünet a szaglásvesztés (szaknyelven anozmia), valamint a vele gyakran együtt járó ízlelésvesztés a fertőzöttek 75-80 százalékánál jelentkezik. Ezek az érzékek jellemzően 2–3 hét alatt tértek vissza, de van, akinél akár hosszú hónapokig is elhúzódik a folyamat.

Ez nemcsak abban merül ki, hogy nem érezzük a kedvenc parfümünket, ételünket, ám szorongást válthat ki, de az emlékezetre és az énképre is hatással van, növelheti a depresszió és a szorongás szintjét is. Amikor viszont valaki visszanyeri az érzékeit, jelentősen javul a mentális állapota, és a társas interakciók szintje is megnő. Ám még a tünetek múlása sem jelent felhőtlen megkönnyebbülést, rengetegen számolnak be a szaglásvesztést követő torzult szagérzetről.

Az Anti-Covid Smelling Kit lényege egyfajta illatmemória-játék. Öt, könnyen beazonosítható tétel gyakorlásán keresztül az illatok újratanulása és az agyunkban meglévő, más érzékszervekkel közös képzetekkel való újracsatlakozás, újrahuzalozás lesz a cél. Ez egyszerű, de monoton rutinszerűsége miatt nagy kitartást igényel. Naponta többször kell e néhány, a parfümőr által kiválasztott, speciális illatot szagolgatni, ezáltal visszaprogramozva az agyat azok felismerésére.

 

Márka

AntiCovid Smelling Kit

„Anti-Covid-illatszett”. Ez a néhány illatból álló szortiment jó lesz öndiagnózisra, másfelől a szaglószervünk edzésére is, annak, aki már átesett a betegségen, és azóta – jellegzetes, gyakori tünetként – részleges vagy teljes szaglásvesztésben él. Tudta, hogy bizonyos illatok tudatos belélegzésével visszaszerezhető a szaglás, ráadásul gyorsabban, mint ahogy az egyébként helyreállna? Míg ha nem trenírozza az ember magát, akár hónapokba is telhet a szaglóképesség visszanyerése, ha ugyan megtörténik egyáltalán. Ebben segít ez a szagló készlet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AntiCovid Smelling Kit” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Kosár
Bezár

No products in the cart.