Parfüm Tanácsadás

Már Magyarországon is elérhető a Személyes Parfümtanácsadás. A nagyjából 1-1,5 órát igénybe vevő parfüm-styling luxusszolgáltatás során a Le Parfum Croisette parfüméria híres, nemzetközi niche parfümházainak kisszériás, manufakturális illatkülönlegességei és a saját alkotásaim közül válogatunk Önnek, a bőrének, a személyiségének és az aktuális életcéljainak legmegfelelőbb parfüm megtalálása érdekében. Az illatos szeánsz során legalább 30-40 parfümöt értékelünk közösen, majd a legmegfelelőbbeket a bőrön is teszteljük, ezért érdemes aznap kipihenten, parfüm felfújása nélkül érkezni.
Ha ezt a Magyarországon egyedülálló illatos szolgáltatást ajándékba szánja, egy Ajándékutalványt kap, amelyre azt az egyéni üzenetet írjuk a címzettnek, amit Ön szeretne. Személyes Parfümtanácsadás + kiválasztott Parfüm ajándékutalványunk a parfüméria majd teljes kínálatára vonatkozik, kivéve: Puredistance, Mona di Orio, Frapin 1697, Odin 08 Seylon és The Different Company Collection Excessive. Természetesen az árkülönbözet rendezésével ezek is kiválaszthatóak. Időpont egyeztetés a +36 30 4700 248 telefonszámon lehetséges.
Remélem, nemsokára Önt is elégedett vásárlóink között üdvözölhetem.
Kellemes napot,

Zólyomi Zsolt parfümőr

Esküvőillatosítás

Az illat emlék gyönyörű érzelmekről.
Közös személyes illattanácsadás az ifjú párnak, illatos meghívó, ültető és menükártya, búcsúajándék. Ünnepi illat a ceremónián, erotikus parfüm a nászlakosztályban.
Ajándékként is előjegyezhető.
Ár kérésre.

PARFÜM TANÁCSADÁS
Esküvőillatosítás
0 Ft
Kapcsolódó termékek

Ha szimpatikus a fenti termék vagy szolgáltatás , ezeket is szívből ajánljuk Önnek – ismerkedjen meg velük!

^ Az oldal tetejére
© 2008 Zólyomi Parfüm Kft. | www.zolyomiparfums.com | Vásárlás menete | Hírlevél