Le Parfum Parfüm Iskola / Fragrance Workshops

A Le Parfum Parfüm Iskola egymásra épülő tanfolyam-sorozata a nemzetközi luxusipari karrierről álmodóknak szól. Még tanulókat, már parfümériában dolgozókat, a kozmetikai márkák képviselőit, sales, marketing, PR és médiaszakembereket, stylistokat, újságírókat, valamint a parfümök szerelmeseit egyaránt várom, hogy közösen tanuljunk a parfümök kultúrájáról, s újjáélesszük e meseszép, természettudományos igényű, kézműves művészeti ágat.

Minden workshop egy interaktív kurzus, illatos elmerülés a parfümök világában, amelyen akár 30-40 illatot is megszagolhatunk, ezért célszerű kipihenten, kozmetikumok használata nélkül érkezni. A tematika az egyes workshopoknál olvasható. A Parfümismeret Workshop moduljai lefedik a parfümtörténelem, a természetes és szintetikus alapanyagok és akkordok, a parfümcsaládok és főbb illatjegyeik, a botanikai és kémiai alapok, az illatpszichológia, a marketing és eladástechnika, a parfümipari karrierlehetőségek és a parfümkészítési alapismeretek megismerését.

A workshopok minimum 10, maximum 20 fővel indulnak.
Helyszín: később pontosítjuk, budai helyszín.
Következő időpont: 2019. május 11. szombat, 12. vasárnap!

Ár: 39.000 Ft/workshop.
A négy másfél órás Workshop együtt 144.000.- Ft.
Workshopjaink ajándékutalvány formájában is megvásárolhatóak, és a 2019. év során meghirdetett alkalmakra - a szabad helyek függvényében - bármikor beválthatók!

Információ és jelentkezés: A Le Parfum parfümériában személyesen vagy a (+36) 30 4700 248 telefonszámon.
Parfümismeret 3.

Elmélyülés a parfümök világában
Tematika: Luxusmárka-építés, főbb illatjegyek, akkordok, illatpszichológia, illatmarketing, eladástechnika, parfüm styling, konferenciák, szakmai nyelv, karrierlehetőségek.
Május 12. vasárnap 10:00-11:30

PARFÜM ISKOLA
Parfümismeret 3.
KiszerelésÁrDarab
1,5 h Workshop39,000 Ft
Kapcsolódó termékek

Ha szimpatikus a fenti termék vagy szolgáltatás , ezeket is szívből ajánljuk Önnek – ismerkedjen meg velük!

^ Az oldal tetejére
© 2008 Zólyomi Parfüm Kft. | www.zolyomiparfums.com | Vásárlás menete | Hírlevél