Parfüm Tanácsadás

Már Magyarországon is elérhető a Személyes Parfümtanácsadás. A nagyjából 1-1,5 órát igénybe vevő parfüm-styling luxusszolgáltatás során a Le Parfum Croisette parfüméria híres, nemzetközi niche parfümházainak kisszériás, manufakturális illatkülönlegességei és a saját alkotásaim közül válogatunk Önnek, a bőrének, a személyiségének és az aktuális életcéljainak legmegfelelőbb parfüm megtalálása érdekében. Az illatos szeánsz során legalább 30-40 parfümöt értékelünk közösen, majd a legmegfelelőbbeket a bőrön is teszteljük, ezért érdemes aznap kipihenten, parfüm felfújása nélkül érkezni.
Ha ezt a Magyarországon egyedülálló illatos szolgáltatást ajándékba szánja, egy Ajándékutalványt kap, amelyre azt az egyéni üzenetet írjuk a címzettnek, amit Ön szeretne. Személyes Parfümtanácsadás + kiválasztott Parfüm ajándékutalványunk a parfüméria majd teljes kínálatára vonatkozik, kivéve: Puredistance, Mona di Orio, Frapin 1697, Odin 08 Seylon és The Different Company Collection Excessive. Természetesen az árkülönbözet rendezésével ezek is kiválaszthatóak. Időpont egyeztetés a +36 30 4700 248 telefonszámon lehetséges.
Remélem, nemsokára Önt is elégedett vásárlóink között üdvözölhetem.
Kellemes napot,

Zólyomi Zsolt parfümőr

Enteriőr illattanácsadás

A feladat a tér lelkének megismerése, helyben felmérve a tulajdonos, a felhasználó igényeit. A használat ritmusa, az illatpreferenciák, az elérendő hatás adja az illatosítási koncepciót, majd az emblematikus miliőt lakásnak, irodának vagy ügyféltérnek.

PARFÜM TANÁCSADÁS
Enteriőr illattanácsadás
KiszerelésÁrDarab
1 óra27,000 Ft
1 óra + 50 ml Room Spray39,000 Ft
Kapcsolódó termékek

Ha szimpatikus a fenti termék vagy szolgáltatás , ezeket is szívből ajánljuk Önnek – ismerkedjen meg velük!

^ Az oldal tetejére
© 2008 Zólyomi Parfüm Kft. | www.zolyomiparfums.com | Vásárlás menete | Hírlevél