FRAGRANCE SHOWROOMS
LE PARFUM - Zólyomi Zsolt Parfümériája
The Ritz-Carlton Hotel Budapest
1051 Budapest, Erzsébet tér 9-10.
Telefon: + 36 30 4050 668
Email: [email protected]


Zólyomi Zsolt parfümőr parfümériája a Deák téri metróállomástól pár lépésre, a Fashion Street és az Erzsébet tér sarkánál, a gyönyörűen felújított The Ritz-Carlton Hotelben nyílt meg a 2016 nyarán lezajlott felújítás után, szebben, mint valaha. A LE PARFUM egy Luxury Concept Boutique, amely világ legszebb niche parfümjei mellett a legkülönlegesebb ambiance illatokkal, és a parfümkészítés kézműves remekeivel, megvásárolható és kölcsönözhető könyvekkel és Parfümismereti workshop-okkal várja Önt. A LE PARFUM specialitása a luxus otthonillatosítás, színvonalas illatgyertya és roomspray kínálattal, valamint a különleges céges ajándékok kínálata mellett a Személyes Parfümtanácsadás. Időpont egyeztetés: +36 30 4700 248.


Nyitva/Open:

hétfő-szombat/Monday to Saturday 10:00-19:00
vasárnap/Sundays 11:00 - 17:00

Térkép/Map
HÍRLEVÉL
NEWSLETTER
Ha szeretne többet megtudni a parfümök világáról és első kézből értesülni a Le Parfum újdonságairól, aktivitásairól és illatos nyereményjátékairól, kérjük, regisztráljon Hírlevelünkre.
     Keresztnév:
*  Email cím:
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
CUSTOMER SERVICE
Személyes ügyintézés és esetleges reklamáció a Le Parfum Parfümériákban az aktuális nyitvatartási idő alatt előzetes bejelentkezés nélkül bármikor, illetve időpontegyeztetéssel a +36 30 4050 668 telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen lehetséges. Az emailben kérjük adja meg azt az elérhetőségét, amin várja visszajelzésünket. Látogatását sok szeretettel várjuk!
A vásárlásra vonatkozó részletes információk alul, a Vásárlás menete menüpontban találhatóak.
A LeParfum.hu internetes parfüméria és webáruház tulajdonosa és üzembentartója Zólyomi Zsolt parfümőr cége, a Zólyomi Parfüm Kft. Székhely: 1015 Budapest, Szabó Ilonka utca 57. Adószám: 14112458-5261-113-01.
A PARFÜMŐRRŐL
THE PERFUMER
Ismerkedjen meg a parfümőrrel – látogasson el a www.zolyomiparfums.com oldalra!
E-MAIL KÜLDÉS
SEND E-MAIL
Név/Name

E-mail

Kérdés, észrevétel/Your question or comment

^ Top of the Page
© 2008 Zólyomi Parfüm Kft. | www.zolyomiparfums.com | Vásárlás menete | Hírlevél